Fler nybyggen på till huset

Nu har jag byggt en Carport till bilen och ett förråd på tomten också. Det har varit fullt upp på senaste tiden. Men detta är något som jag verkligen har behov av och det känns bra att jag har tagit tag i detta nu.

Det är ganska självklart att man vill ha ett garage eller en Carport till bilen och det är något som jag har tänkt länge på men jag har inte riktigt kunna bestämma mig för om jag ska köpa en Carport, ett garage eller ett dubbelgarage. Det billigaste och enklaste alternativet är en Carport och det var egentligen det enda jag behövde men det går att få tag på billiga garage byggsatser också så det behöver inte bli så jättedyrt med ett riktigt garage och det har ju sina fördelar. Man kan läsa om hur mycket det kostar att köpa garage byggsatser här: Köp garage byggsats till ett billigt pris

Sen började jag fundera på ifall man kanske kommer att köpa en till bil i framtiden och då känns det ju dumt att ha byggt ett helt garage som det bara får plats en bil i och då är det lika bra att köpa ett dubbelgarage på en gång. Men ett dubbelgarage är mycket dyrare (Byggsats dubbelgarage) och det är ju slöseri med pengar om man bygger ett dubbelgarage när man bara har en bil och jag har inga planer på att köpa en till bil den närmaste framtiden.Därför bestämde jag mig för det billigaste alternativet nämligen att köpa en Carport byggsats och jag hittade en Carport byggsats på byggsatshuset som jag verkligen är nöjd med och sedan så kan jag bygga ett dubbelgarage om jag får för mig att köpa ytterligare en bil i framtiden. Eftersom jag är så osäker på om det blir fler bilar i framtiden så känns det dumt att bygga ett helt garage för endast en bil.