Jag har köpt två nya byggsatser

Nu har jag köpt en lusthus byggsats från byggsatshuset också eftersom jag alltid har velat ha ett lusthus i trädgården. Jag har inte monterat lusthuset ännu men jag ska göra det i helgen tänkte jag. Det kommer bli väldigt snyggt och det är precis vad trädgården behöver. Alla trädgårdar behöver ett lusthus enligt mig. Där kan man sitta och dricka en kopp te och blicka ut över trädgården. Det ska verkligen bli mysigt tycker jag. En lusthus byggsats monterar man lätt över en helg och sedan kan man måla med valfri färg. Jag tror det blir en röd klassisk färg som kontrast mot alla gröna blad i trädgården.

Sen passade jag på att beställa en förråds byggsats också eftersom det verkligen behövs. Jag har på tok för mycket prylar överallt och det ska bli väldigt skönt att bara lägga in alla grejer i förrådet så att man slipper se dom. Sen kan man ta fram dom när det behövs istället för att dom ska ligga utspridda överallt och ta upp plats. Dessutom så hittar man aldrig något när man behöver saker och ting men om de ligger i ett förråd så et man vart man har allting.

Det går att få tag på billiga och snygga förråds byggsatser på nätet. Om man funderar på att köpa en förråds byggsats kan man få mer information om det här: Byggsatshuset - Förråd Byggsats

Sedan får det vara färdigbyggt ett tag framöver. Det tar mycket tid och fokus och det är dags att fokusera på något annat framöver även om jag är lite sugen på en pool till sommaren också. Det har alltid varit en dröm med en egen pool.